NPFbloggens bokstavsarmbandJag fick för ett tag sen två superfina armband hemskickade från Andrea som driver NPFBLOGGEN. 
På det ena armbandet står det ADD POWER och på det andra FUCK FUNKOFOBI.

Det bästa är att man kan designa sitt egna armband och det kostar bara 70:- . Superbra pris faktiskt och dom är riktigt fina och har bra kvalité. Om du själv inte vill ha ett armband så kanske du kan ge bort i present. 

Kika in på hennes blogg och hälsa från mig! Hon är grym!
KLICKA HÄR för att komma till beställningssidan.
KLICKA HÄR för att komma till hennes blogg.

 
 

VUXENMOBBING

Låt oss prata om det här med vuxenmobbing. Mobbing som förekommer bland vuxna, med vuxna, av vuxna. Mobbing som mobbing tänker ni och javisst, det spelar ingen roll. Mobbing är aldrig okej oavsett vem det är som utför det. Däremot anser jag att det ändå är en viss skillnad.

Vad tycker du? Kommentera gärna!
Kram och kärlek!


MOLLY TESTAR: Skin roller från Swiss Clinic

Jag har så otroligt länge haft komplex över min hy. Jag har aldrig riktigt haft problem med just finnar och/eller acne. Det är mer stora porer (då menar jag verkligen stora! Kolla bara bilderna här under) som jag har problem med samt pormaskar. Och jag är ju såklart en av dom som inte kan låta bli att klämma. Ajjabajja, jag vet att det är fy skäms att klämma. Men jag kan liksom inte riktigt låta dom där utstickande grejerna va, jag bara måste klämma lite. 

Så här såg min hy ut innan jag började med behandlingen, alltså 2/5.


Som ni ser har jag enormt stora porer vilket jag haft mer eller mindre i hela mitt liv. Och förutom att jag tycker att det är fruktansvärt fult och äckligt (på mig själv alltså, på andra bryr jag mig verkligen inte!) så är det ett helvete att använda smink. 

Hur som helst så har jag länge velat testa en behandling på salong som görs med små små micronålar. Men det har liksom aldrig riktigt blivit av. Sen såg jag den här videon på Helen Torsgårdens youtubekanal och tänkte direkt att DEN DÄR SKA JAG HA! Så jag klickade faktiskt hem en egen som kom till mig igår. Och jag har redan hunnit använda den två gånger. 

Det finns olika storlekar för olika ändamål och resultat. Jag valde 0,5 mm. 

 
Om ca 10-12 veckor kommer jag göra en uppföljningsvideo om hur mitt ansikte ser ut. Om det har blivit något resultat eller om det inte funkade alls. Jag är så himla spänd på att se om produkten kan hjälpa mig. Jag har liksom provat typ allt, nästan. Och ingenting har fungerat. Dyra krämer har varit bortkastade pengar.

Varning för äckliga bilder, men efter behandlingen så förvandlas ansiktet till en jordgubbe.
IN OCH KIKA PÅ MIN VIDEO HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!

 
 

RSS 2.0