Jag vill inte vara sjukHOST HOST
säger jag. Har iallafall fått i mig lite mat idag. Tunnbrödsrulle till middag. Det vart 2 körvar. Sen lite fruktsoppa och några salinakex. Det känns bra att jag lyckats få i mig det trots att jag knappt kan svälja mitt egna spott. Usch vad äckligt jobbigt det är att ha ont i halsen. Önskar att jag inte hade någon hals. Får seriöst panik när jag har halsont. Buhuuuu...

UPPDATERING: Fucking feber på 37,7

Min pojkvän är underbarast!!!


Mår fortfarande inte bra, så jävla värdelöst.
Men en sak som är helt underbart är att min älskade älskling gick till Ica och köpte Salinakex och fruktsoppa till mig ♥ Det enda jag kan äta när jag är sjuk faktiskt. Det är så snällt mot halsen dessutom. Jag gillart. Min pojkvän är verkligen helt underbart bäst! Han ska få fotmassage snart.

Hoppas ni mår bra idag!
Min hals är verkligen hemsk. Kan knappt svälja. Det gör så ont så det kommer tårar ibland. Som tur är, är det nog bara förkylning. Tror jag hade känt om det var halsfluss eller så. Hade det flera gånger per år förut när jag var mindre så jag är rätt van.

Orkar inte!

Tyvärr har jag ingen ork att skriva något nu, så hoppas ni förstår.
Halsen värker som aldrig förr och jag mår inte alls bra...

Hörs sen!

Vaken tidigt!


Jag är vaken, väldigt tidigt. Tidigare än vad som var beräknat.
Jag somnade typ runt 03 i natt. Var så sjukt yr att jag inte kunde vända blicken åt ett håll. Då fick jag svimningskänslor och det kändes ända ut fingrarna. Men men... Det är inte bättre med mig än. Feber, så gaaaalet ont i halsen, ont i huvud + kropp. Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken. Känner bara för att ta en sömntablett och sova bort hela dagen för att slippa förkylningen. Får jag göra det?


Hur som helst kom jag upp som jag sa att jag skulle göra. Känner mig stolt :).

Nu jävlar.

Imorgon SKA jag göra följande på morgonen, trots att det innebär att jag måste krypa till toan:
  • Gå upp kl 09.00 (inte en minut senare).
  • Skriva ett kort inlägg här på bloggen som bevis på att jag kom upp kl 09.00.
  • Ta ut hunden på kissrunda
  • Äta frukost.
  • Borsta tänderna.
Sen får jag göra vad jag vill. Men sätta mig vid bloggen eller något, kolla runt och kolla film eller vad som. Men jag ska iallafall göra detta innan jag gör något annat. Är ni med och peppar mig? Det skulle betyda väldigt mycket om jag får stöttningar och blir pushad. Kom igen alla, det vore guld värt !♥

RSS 2.0