På väg på Anne-kurs!

Jag hade sjukt svårt att vakna i morse. Något i mig ville inte förstå att det var mobilen som ringde. Men efter tre larm så gick jag upp. Kastade ut hunden en snabbis och åt frukost. Sminkade mig samtidigt och sen gick jag till Ica för att ta ut pengar.
Nu står jag här ute och väntar på att min kusin ska komma och hämta mig. Än så länge är det okej väder så jag hoppas att det håller i sig. Tur att vi ska rida inne ändå :).

Färska egopics ;)


Lööööördagsmys

Seg som attan. Jag fattar inte hur jag kan vara så seg. Säkert efter en sjukt händelserik vecka. Idag vaknade jag typ 12.30 och var helt död. Låg kvar och drog mig lite för det var så varmt och gosigt (och så ville jag inte vakna haha). Men sen gick jag upp och åt frulle.

Nyss kollade jag och hjärtat film. Triangel hette den. En skräckfilm. Den finns gratis på Viaplay. Var riktigt bra faktiskt så den rekommenderar jag :). Nu har vi sökt lite med hunden och jag ska leka lite i FL. Tagga till imorgon då jag ska rida kurs. Gud så roligt det ska bli!!!


Dumma fullmåne

Är det fler som får svårt att sova när det är fullmåne? Jag har alltid det. I natt är det ju fullmåne och det har min kropp förstått för länge sen. Jag brukar få ont i benen främst och ha svårt att sova. Smidigt att jag hoppade över sömnisen i natt då, haha.

Är trött men kan liksom inte komma till ro. Har så ont i benen och tänker alldeles för mycket på hur Viggan har det. Saknar henne så himla mycket. Nu vet jag ju att hon har det bra hos min kusin och det är bara två nätter. Men jag saknar henne så mycket ändå.


Så nöjd med dagen

En dag full med massa roliga händelser. Efter ett mycket lyckat möte på Hikikomori så återvände jag hem till min kärlek. Hann inte vara hemma länge innan jag stack iväg till stallet. Träffade en tjej som jag red ut med en sväng. Jag som oftast har svårt att prata eller iallafall svårt att hålla igång samtal kunde babbla på hur lätt som helst. Hon verkar vara supertrevlig och vi ska absolut rida igen :).

Eftersom Viggan vaccinerades igår så skulle jag bara skritta henne idag. Hon var som att sitta på ett krutpaket som skulle sprängas när som helst. Hon var så himla pigg! Men det gick jätte bra och det är nyttigt att bara skritta också :). Vi var ute i typ 40min och direkt när vi kom tillbaka till stallet så kom min kusin. Hon skulle nämligen hämta Viggan eftersom vi ska på kurs på söndag. Så imorgon blir jag hästlös, så himla tråkigt, men lite skönt också. Saknar henne redan. Hoppas hon har det bra :).

Det var jag som hade intag i stallet idag också och det gick superbra. Det var bara tre hästar att ta in så det gick fort. Hingsten var lite halvgalen men han är så söt så det var inga problem alls.
Till middag hemma åt vi kött och råstekt potatis. Det var galet gott verkligen. Kika bilden ;)


Helgens fina läsare!


RSS 2.0