Jag heter Molly!


Lite längre tid...

Tyvärr kommer det ta lite längre tid med att fixa design och så, hoppas ni förstår!
KRAMAR :D

Bla Bla Bla...

Alltid när jag skriver inlägg på natten så är det mest på grund av ångest. Och ja, ni gissade rätt. Jag mår illa och har ont i magen. Ovanligt va... Jag orkar inte ha det så här. Mått illa fler nätter i rad nu. Sova kan jag inte heller göra trots att jag tagit sömnmedicinen. Jag tog den rätt så sent. Men det var ändå typ tre timmar sen så jag borde ju vara lite trött. Men jag sov en timme på eftermiddagen också så det kan ju vara därför jag har svårt att sova nu. Jag och hjärtat kollade nyss ett avsnitt supernatural och det är såååå sjukt bra. I detta avsnitt handlade det om barn. Jag tycker att barn i skräckfilmer är jätte läskiga. Och supernatural är väl typ en skräckserie.

Jag tog en till sömntablett nyss. För jag kom på att jag bara hade tagit en innan, och jag brukar ta två. Så jag hoppas på att den hjälper. Mår så illa och har så ont i magen. Kan ingen underbar människa ta bort mitt illamående på heltid? Om jag hade råd, och om det gick, så skulle jag lätt kunna betala en större summa pengar för att aldrig mer må illa. Det vore en dröm.

Äsch vad jag svamlar. Ska kolla runt lite på ett forum mesans jag försöker somna. Brukar oftast gå in på forumet bukefalos när jag ska sova för jag blir alltid så trött av att läsa en massa trådar haha. Om inte annat så är det ert bra tidsfördriv. Förresten, jag måste säga att det är helt underbart att kunna skriva blogginlägg från mobilen. Med min förra gick det väl såklart att skriva inlägg men det är verkligen inte samma sak. Bara det att skärmen är tre gånger så stor på denna jämfört med min andra gör ju stor skillnad. Nej men nu ska jag försöka lägga mig ner. Imorgon blir det att fortsätta med lite bloggdesgner. Det blir nog superbra. Godnatt och sov så gott alla!!

En liten fråga!

En liten fråga - sötnosar.

- OM JAG BYTER BLOGGADRESS - SKULLE NI FÖLJA MED DIT DÅ?
Då menar jag alltså att jag kommer radera allt detta, och skriva mer inriktat på mina områden. Det skulle bli lättare att hitta bland kategorier osv, samt att jag skulle kunna förbättra allt. Låter det som någon idé eller borde jag fortsätta här på Mooollys? Svara gärna :)

Melodifestivalen

Jag och hjärtat åkte ner på stan idag. Först träffade vi mamma och gick och fikade. Det var jätte mysigt. Vi satte oss inne på Landings och jag tog en blåbärsbulle. Vi satt närmast utgången och ni vet såna där "backar" man ställer brickor på? När man staplar dom på varandra. En sån stod bakom min rygg, tom. Men när två äldre kvinnor skulle ställa sina brickor där tappade en av dom sin gaffel PÅ MIG! På min rygg. Det var fruktansvärt äckligt. Inte ens en ursäkt fick jag, när jag chockad tittade upp. Det var rätt oftäscht. Jag menar, hennes slem fanns ju kvar på gaffeln. Hoppas för guds skull (varför säger man gud hela tiden, inte för att det spelar någon roll, men VARFÖR just gud?).

Nu är det melodifestivalen. Så jag och hjärtat ska äta lite naturgodis och dricka Proviva. Eller jag ska dricka det iallafall. Och vatten. Jag stod emot och köpte inga chips idag och det känns faktiskt väldigt bra. Men vi hörs senare. Lovar att skriva då. Pussinussi på er!

RSS 2.0