Nominera mig till årets blogginspiratör!

---> NOMINERA MIG TILL ÅRETS BLOGGINSPIRATÖR 2012 <---

Valborg i Uppsala

Nu när jag vaknat till liv tänkte jag berätta lite om min dag. Det började med att vi vaknade sent sent så vi missade flottränningen. Sen åkte vi ner till 13 och mötte upp mamma för att gå till Ackis. Efter det gick jag och Kim genom Stadsparken och kikade på folk. Vi var nämligen (eller jag var...) på kalt efter langos. Det fanns ju inte vad vi kunde se.

Vi bestämde oss då för att köpa munkar och mat hem. Det vart från Burger King. Där träffade vi Tomas, Sebbe och hans flickvän. Hon såg ut som en modell, orättvist!! Jag vill också se så naturligt snygg ut. Men det var kul att se dom. Sen åkte vi hem och käka. Efter det däckade jag och nu har jag smällhuvudvärk och mår inte tipp topp. Aja. Hoppas ni haft en bra dag :)


Det jag är bäst på!

Sooova på dagen. Jag är så jävla trött. Många intryck på stan plus att jag somnade runt fem i morse. Känner mig lite smått hängig också. Men det är nog lugnt. Får se vad som händer ikväll. Nu ska jag se om det visas någon bra film innanför ögonlocken. :)


Hälsade på hos pappa på sjukhuset

Jag, Kim och mamma åkte upp och hälsade på pappa. Han åkte ju in på sjukhus igår (tror det var igår) för sitt hjärta. Han opererades och mådde efter det mycket bättre. Skönt. Det var mysigt att se honom, min lilla pappaskrutt :). Vi köpte även med oss godis och glass + en tidning som han vart glad för. Så nu vet jag att han mår bra och får bra med hjälp på sjukhuset.


Dagens outfit


RSS 2.0