Ny blogg - http://fames.se/mooollys/


Galoppfilm!

Nu somnar jag nästan. Så sjukt trött så jag tänkte lägga mig nu. Kanske läsa lite eller så. Imorgon lär det bli lite bättre uppdatering för idag har jag haft fullt upp. Kika gärna in min galoppfilm som en tjej i stallet filmade idag. Jag sitter som en påse bakpotatis, så kommentera inte mig haha.
 
 
 

Lite nya ridbilder


Underbart väder idag!

Det var verkligen helt underbart väder ute idag. Hästarna var pigga och glada och vi fick massor med fina bilder. Jag ska lägga upp alla bilder sen, måste redigera och fixa en massa innan bara. Vi var iallafall först till ridhuset och värmde upp. Fotade lite där inne också. Sen gick vi till en äng och red på den. Perfekt underlag, men lite för blött. Eller det vart så tungt så hästarna orkade ju knappt. Stackarna. Men dom var så duktiga så!
 

Vår läskiga hund

När man är vaken tidigt så kan man passa på att ta ut hunden för sina morgonbehov. Sen vart jag sugen på att leta upp lite bilder på honom när han var valp.

Är det inte konstigt, när han var valp ville alla komma fram och klappa och kolla på honom. Men nu när han är fullvuxen så tar folk omvägar för att inte gå nära oss. Han är stor, det är en schäfer och han ser säkert läskig ut. Men han är verkligen världens snällaste hund. Han skulle liksom aldrig göra något mot någon. Enda gången han biter är när han leker och då är det ens egna fel som stoppar in händerna i hans mun :p så han är verkligen så himla snäll.


RSS 2.0