"Död" på kommando

Satan i gatan vilket underbart väder det var idag, också. 
Jag gick upp till stallet på eftermiddagen och red iväg med en tjej till ridhuset. Lokka var verkligen pigg och frammåt. Så kul. Och väl framme i ridhuset var hon så sjukt duktig. Vi red mycket serpentiner och övergångar mellan skritt, trav och galopp. Jag satte på ett par tyngre boots (brukar oftast bara rida med skyddsboots eftersom hon gärna slår på sig) för att se om hon har lättare att trava i ridhuset och det funkade super. Hon var verkligen jätteduktig. Elin (som jag red med) fick prova henne också och det gick toppen för dom med. Med tanke på att hon inte är vad vid islandshästar. Fast hon är ju däremot grymt duktig på att rida, så det spelade inte så stor roll. Det är så kul att se andra rida "sina" hästar. 
 
Uppsittningarna går också superbra nu. Jag är så himla lycklig att jag får låna henne.
Finaste bästaste häst! ♥
 
Jag har lärt henne "död" på kommando, de ni ;)

Sovit över 14 timmar

Jag somnade alltså strax innan 21.30 igår kväll. Tog sömnis väldigt tidigt, och sen däckade jag. Sov som en stock fram tills klockan var typ 04 för att hunden pep (som jag skrev i det inlägget). Så han fick gå ut och sen somnade jag om. Dock tog det ett litet tag att somna då, men tillslut så. Kunde ju inte gärna gå upp så tidigt. Sen sov jag ända fram tills klockan var 12. Så jag har sovit över 14 timmar. Är inte det helt sjukt? 14 timmar liksom...
 
Dagens mående: Helt okej. Segtrött för att jag sovit för mycket. Eller jag antar att det är därför jag är trött iallafall. Annars mår jag faktiskt bra. Ska upp och rida om ett tag också. 
 
En av Lokkas kompisar, Corneliz.

Vaknade och är pigg

Jag somnade INNAN jag la mig igår. Kollade på "Mia på Grötö" och i näst sista reklamen la jag mig. Somnade innan det började. Så trött var jag. Vaknade nyss av att vår hund pep så då fick han gå ut. Både kiss och bajs. Nu är jag relativt pigg men det är jäkligt skönt att bara ligga ner och vila.

Aja får se när jag går upp. Ska iaf lugga kvar ett par timmar till. Hoppas ni sover sött allihopa!


"Min" finaste älskling


Två bilder på Lokka


RSS 2.0