Influensa var det!

Det här vart ju en bra start på den nya veckan.
Influensa. Just precis det man hade önskat sig!

Igår hade jag lite över 39 i feber. Visst, det är inga problem för mig för jag får alltid strax över 39 i feber när jag är sjuk. Men det är ändå jobbigt. Det jobbigaste är nog ändå huvudvärken jag får och halsontet jag har. Jag tror jag har halsfluss. Alltid när jag har ringt vårdcentralen och sagt att jag har haft halsfluss har jag haft rätt. Läkarna har oftast bara kollat i halsen med en lampa och konstaterat att det är halsfluss. Så det är nog det...

Jag somnade kl 22 igår kväll och vaknade 10.30 i morse. Snacka om att sova länge. Men med lite extra sömnmedicin i kroppen så var det himla skönt. När jag vaknade i morse var jag helt sjöblöt. Mitt linne jag sov i sa SMACK när jag slängde det på golvet. Lite snuskigt haha. Jag avskyt svett! :p

Näe nu ska jag kolla igenom allt som jag har missat.
Tack för alla era fina kommentarer<3

Krya mig!

Gomorron! Jag är smällförkyld med feber! Ack ack.. Jag FÅR inte vara sjuk. Fan liksom. Jag som skulle träffa min fodervärd ikväll och ska till AF på onsdag. Tills dess måste jag verkligen bli frisk.
Men det är inte mycket att göra något åt, är man sjuk så är man.

Inte kom jag upp innan 10 heller. Men det är rätt förståeligt när man är sjuk väl?

Aja.. Blir BARA slappa idag. Mår som sagt pyton.
Krya mig! Och man är inte fräsch när man är sjuk!

Godnatt! Vad tror ni?

Nu är det sovadags för mig som gäller!
Tog sömnmedicinen kl 22.00 och börjar bli tröttis nu. Så det känns brabra!

Nej nu ska jag röja undan allt på sängen och krypa ner under det härliga fluffiga täcket.
Vi hörs imorrn. Jag ska försöka komma upp i tid! Är ju expert på att stänga av larmet..

VAD TROR NI? KOMMER JAG UPP INNAN ELLER EFTER KL 10.00????

Mer ansiktsmask åt folket!

Nu har jag gjort ansiktsmask och det var helt underbart. Sånt borde man faktiskt göra lite oftare. Tyvärr är 20:- dyrt för mig i veckan, annars hade jag lätt köpt upp ett lager så jag kunde göra åt minstone EN i veckan.
För min hy blir helt underbar efteråt.

Brukar ni ofta göra ansiktsmask?


Jag är så sjukt trött!

Jag är så sjukt trött. Även fast jag sov som en död gris i natt och inte har gjort något alls idag så är jag riktigt riktigt trött. Kunde nästan somna efter att vi hade ätit middag när vi låg i sängen och kollade på tv. Ojoj, sitter typ och gäspar nu också. Vad är det för fel haha?

Vet ni föresten, min medicin, den är ju sjukt stor. Och jag har aldrig kunnat svälja tabletter. Men nu testade jag faktiskt att svälja en halva (brytit itu den i mitten) och det GICK! Det känns så oerhört skönt att slippa så och finhacka en jävla tablett som tar typ 10min att få ner när jag nu kan få ner den på mindre än några sekunder!

RSS 2.0