Saknar Isa

Mår egentligen inte bättre idag heller. Mindre ont i halsen har jag, men annars är det samma lika. 
Jag saknar min lilla valpis, men imorgon ska jag nog hem till mamma och gosa med henne igen.

Här är två bilder från när vi var och hälsade på Isa och hennes syskon :)
 
 

Ont i halsen

Vad har jag gjort idag? Absolut ingenting. När jag vaknade imorse så mådde jag pyton. Verkligen hemskt. Hade så sjukt ont i halsen och hade feber. Så jag somnade om. Vaknade och var genomblöt av svett (vilket inte är ett dugg ovanligt, egentligen...) och tog alvedon. Sen somnade jag om igen och vaknade vid 16 tiden. Inte långt där efter kom min kära pojkvän hem med lite food. Så vi kollade ett avsnitt Game of Thrones och sen har jag hållt mig vaken. Dock har jag inte mått bra alls. Så dagen har varit oerhört lugn. 
 
Imorgon (eller idag blir det väl) ska jag hem till mamma och fina valpis för att fika lite samt sova kvar. 
Det blir nog hur mysigt som helst. Nu ska jag på och kissa. TJING

(bilderna är från mamma)

 
 
 

Välkommen hem!

Idag flyttade denna raring hem till oss. Mig och mamma. Det är en liten isbjörnsflicka på 8 veckor. Tanken med denna kanal är att lägga upp videos under hela hennes uppväxt och utveckling. Allt från träning till bus och lek!

 

 
 

Klarvaken och dödstrött

Jag somnade runt 12 i natt faktiskt. Tog en insomningstablett och tydligen verkade den funka. Men jag vaknade vid 03 och gick på toa. Sen var jag pigg och det tog ett tag att somna om. 
Vaknade igen vid 07 av en herrans massa ljud och sen dess har jag varit vaken. Trots att jag är pigg i kroppen så är min hjärna helt död. Men jag kan ligga kvar iallafall en halvtimme till innan jag ska upp!
Middag på Villa Romana

Så fort det är varmt ute så klagar en, och så fort det är kallt så klagar en. Hur ska en ha det egentligen?
Jag är precis sådär. Klagar alltid. Är aldrig nöjd. Tänk om jag bara kunde lära mig att bestämma mig någon gång...
 
Idag har det varit sådär olidligt varmt. Jag har inte gjort speciellt mycket på dagen. Bara tagit det lugnt. Kollat ett avsnitt Game of Thrones. Sen åkte jag ner på stan och mötte upp min kära moder. Vi gick till Villa Romana och käkade middag. Sista restaurangbesöket på ett tag nu eftersom vi faktiskt får en ny liten familjemedlem imorgon. Då kommer hon äntligen, ISA. Jag längtar sååå mycket! :D
 
På restaurangen tog vi varsin hamburgare och den var jätte god faktiskt.
Visst ser det mumsigt ut? :)
 
 

RSS 2.0