Nattens bloggGilla bloglovin och facebook har ni knappar till vänster.
Snälla, kommentarer som inte rör detta, för hålla det utanför detta inlägg.


Läkarbesöket idag

I morse vaknade jag först kl 06 av att jag hade ställt larm för att ta en lugnande tablett. Men när jag väl vaknade så fattade jag inte varför jag hade ställt klockan utan jag stängde av den och somnade om en timme till. Kl 7 ringde larmet och då vaknade jag. Tog en lugnande tablett och la mig och vilade 10min innan mamma kom in i rummet för att väcka mig. Men då var jag vaken!!!

Jag orkade inte sminka mig (sov med smink från igår och det såg okej ut) så jag fyllde bara i ögonbrynen och drog på mig mina kläder. Sen var jag klar. Tog en blåbärsjuice och sen hjälpte mamma mig att kleta på EMLA-salva i armvecken. Sen var det bara att börja gå ner på stan.

Väl framme vid vårdcentralen så satte vi oss i väntrummet. Vi behövde inte vänta så länge. Först kom det en läkarstuderande (som jobbade under min läkare, eller vad det nu heter) som ville undersöka mig. Han ville klämma på magen (haha) och känna på mina fötter. Så det var bara att vackert klä av sig strumpbyxorna. Jag som avskyr fötter och speciellt när andra ska kolla på mina fötter höll på dö. Dom är ju så fula. 
Dessutom hade jag orakade ben och långa tånaglar. Euw!

Sen kom min läkare in och dom hade pratat lite och beslutat att jag skulle ta blodprov. Jag var ju redan berädd på det så då satte vi oss i väntrummet utanför provtagningsrummet. Där behövde vi bara sitta ett litet tag. Sen fick jag gå in och lägga mig och så tog dom proverna. Det gick jätte bra. Dock fick hon leta lite efter ådrorna för dom smet iväg. Men tillslut så gick det och dom fick det blod dom ville ha. 


Sopp-diet


Men jag vet inte det jag. Jag har ju slutat att äta bröd och då är det så svårt att hitta något som mättar eftersom jag inte kan äta yoghurt eller fil. Så därför funderar jag på att testa köra sopp-dieten. Dels för att gå ner i vikt och ja, det andra vet jag inte. 
Vad tror ni? Har ni testat? :D

Haha lol

Så här känner jag mig just nu...


Jag lever!

Halloj!
Ville bara säga att jag lever och att det gick bra hos läkaren imorse.
Ska börja svara på era kommentarer nu och sen ska jag skriva om läkarbesöket! :)

STOR KRAM :D

RSS 2.0