Testar lite kanteffekter i Photoshop


Jag börjar bli trött...


Egopic på mig idag!


En poäng till mig!

Jag måste bara berätta vad jag har gjort idag!

(Vet att jag har varit dålig på att skriva nu igen, men det går i perioder. Ibland orkar jag inte och ibland har jag jätte mycket jag vill skriva om. Nu är jag väl inne i en period där jag inte har så mycket att skriva, eller ork till att skriva. Men det kommer nog en ny rush snart så!)

Dagen började med Prison Break - i love den serien.
Till Prison åt vi frulle. Sen fixade jag mig lite lätt och sen cyklade jag och älskling till Boländerna. Vi gick in på lite olika roliga affärer som Stadium, Lustgruvan, Media Markt (åh, det må vara en leksaksaffär för killar - och mig!) och sen cyklade vi ner till City Gross för att möta upp mina underbara svärföräldrar. "Hjälpte till" att handla det sista och sen åkte jag och Kim vidare till Dax för att käka. Det var hur längesen som helst jag åt hamburgare så det var jätte smarrigt. Men jag fick faktiskt inte i mig all mat så jag lämnade. Det är ju inte direkt likt mig. Men det kändes bra att jag lämnade lite.

Kan säga att på dit vägen var det motvind samt endel uppförsbackar. Jag vart helt död i benen och lungorna. Men jag klarade det. På vägen hem hade vi oerhört tur däremot för då var vinden på vår sida och puttade på oss. Det tog nog dubbelt så kort tid att cykla hem som att cykla dit. Jag orkade till och med cykla HELA vägen, även där jag brukar gå med cykeln. Så gissa om jag var nöjd när vi kom hem?

Hemma så hade Älskling fått en födelsedagspresent i förskott. Det var en jätte fin cykel. Så vi satt på baksidan med hans föräldrar medans han monterade ihop den. Riktigt fin var den och kul att han fick en egen cykel. Nu kan vi ju sticka ut och cykla när som helst. Hur kul som helst.

Nu på kvällen har jag skrivit ihop ett litet tänja-och-stretcha-schema. Och jag testade det faktiskt efteråt. Så idag har jag fått en dubbel träning. Jag är sjukt nöjd med mig själv verkligen. Kan nog inte bli mer nöjd. Haha. Nu är jag hypertrött och har precis duschat. Jag och Kimmen ska nog kika Prison Break nu igen. Alltså, om ni inte har sett den serien så kan jag verkligen rekommendera den. Det är en av dom bästa serier jag någonsin har sett. Dom bästa är helt klart House, Heroes och Prison Break. PUSS på allihopa.

Tips!

Jag måste bara länka denna sida, för det var bra träningstips där :)
http://home.swipnet.se/berig/traning.htm

RSS 2.0