Kvällens outfit:

Nu håller jag på att fixa mig. Ska strax iväg igen på en fest. Får se om jag hinner uppdatera något mer idag, annars kommer en uppdatering i natt när jag kommer hem och imorrn kommer det nog bli som vanligt. Men som sagt, åter igen, TACK FÖR ERA VÄRMANDE KOMMENTARER!!!!
Hoppas ni får en superbra lördagskväll!

Kvällens outfit:

Lite om pappa.

Hej alla. En kort liten uppdatering!
Jag är tillbaka hemma hos min älskling nu och har varit uppe hos pappa. Han fick en hjärtinfarkt igår och ligger nu på Ackis, nedkyld för att sänka temperaturen då hans hjärta inte orkar jobba snabbare. Han lever, men det är oklart om hur det kommer gå när han ska värmas upp igen. Jag är så orolig. Det händer alldeles för mycket för mig just nu.

Men, iallafall. Jag och mamma var upp till farmor och hälsade på och så var pappas syster där med. Det var skönt att träffa dom. Sen gick jag och mamma och åt mat och nu sitter jag och fixar mig. Jag ska faktiskt åka på den där festen ikväll. Behöver få göra något eftersom om jag sitter hemma kommer jag troligtvis bara sitta och gråta och må dåligt. Blir det för jobbigt åker jag ju bara hem! Det löser sig.

TACK ALLA FÖR ERA FINA KOMMENTARER<3 DET VÄRMER!!!

Pappa på sjukhus!

Heej alla.
Vaken tidigt idag för mamma ringde mig i mose och sa att pappa ligger på sjukhus.
Kastade på mig kläder och tog en taxi hem. Så nu sitter jag hemma och ska åka upp till sjukhuset. Jag mår pyton och är helt skakis. Är så rädd hur det kommer gå med pappa. Så snälla ni håll tummarna så lovar jag att uppdatera så fort jag kommer hem. Är helt gråtfärdig =/ FAN!!!!!

Så jag hoppas verkligen att ni har överseende med detta. PUSS

Dagens blogg blev: och godnatt!


http://johannaaaab.blogg.se/
GRATTIS!!!!!För er som undrar varför jag inte har skrivit mer idag så kan jag tala om att internet har inte fungerat. Det kommer troligtvis inte funka något vidare imorrn heller, så därför min dåliga uppdatering och mina dåliga svar. Förlåt, jag försöker så gott jag kan men det går verkligen inte ibland =/. Lovar att skriva och uppdatera så fort internet vill samarbeta!

Annars idag har vi varit på Texas Longhorn och ätit. Jag åt Chichen Fajitas, så himla gott. Ät det om ni ska äta på den restaurangen. Annars är köttet riktigt fint också. Sen åkte vi hem till dom som vaktade våran hund ikväll, och satt och snackade och drack lite öl. Det var jättetrevligt och jag börjar nog faktiskt gilla öl lite nu. Det är ju bra för cider i princip avskyr jag för det är så himla sötsliskigt. Haha. Men men. Så, detta blir mitt godnatt inlägg för idag också. TYVÄRR.


Restaurang ikväll!

Nu kommer jag tyvärr inte hinna skriva mer för ens ikväll.
Vi ska till Texas Longhorn och äta ikväll eftersom det är min älsklings födelsedag. Det ska bli jättemysigt verkligen. Såå, vi hörs ikväll sötnosar! Hoppas ni får en superbra fredag! PUSSS

RSS 2.0