Uppdatering: Concerta

För ca 3 veckor sen började jag med Concerta igen. Alltså för min ADD. Jag började med lägsta dosen som är 18 mg. Dom första dagarna kände jag märkbar skillnad. Jag blev pigg och mådde riktigt bra. Men efter några dagar så kände jag ingen effekt längre. Då var det som vanligt. Inga biverkningar fick jag heller vilket var väldigt skönt. 

Men i torsdags så pratade jag med min sjuksköterska på neuropsyk och vi kom överens om att jag skulle prova att höja dosen. Så i fredags så tog jag två tabletter, alltså 36 mg. Tog dom på morgonen runt 06.30 innan jag gick upp till stallet. Hela fredagen kände jag en oerhört stor effekt. Jag hade sån energi, mådde bra och jag blev inte sådär trött eller deppig som jag brukar kunna bli. 
På kvällen dock så mådde jag sämre. Jag tror det är för att kroppen dels inte är van och dels för att medicinen går ur kroppen efter ca 10 timmar. Det var
Lite obehagligt för jag kände mig lite bortdomnad i hela kroppen, fast i huden. Jag hade lite tyngre andning och en vilopuls på typ 110 slag/minut. Det höll i sig typ 2-3 timmar och sen blev det lite bättre. 

Samma sak var det idag med både energin och biverkningarna på kvällen. Men annars så känns allt bra. Och nu borde jag egentligen sovit för länge sen men jag kan inte. Suck!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0