Full rulle i stallet

Det har varit full rulle hela dagen idag. Det började med att jag vaknade och mådde pyton. Då skulle älskling + svärfar åka och lämna våran hund på pensionat under nyår. Mest för att han ska slippa alla fyrverkerier och skit. Jag tycker så synd om djuren. Ändå är inte han sådär panik-rädd utan bryr väl sig inte sådär speciellt mycket. Men det är nog skönast för honom att få komma ut på landet iallafall och bort från stan där det är som värst. Sen ska jag och älskling ändå bort på kvällen och det ska vara fullt hus här hemma.

 

Annars idag då. Jag skulle som sagt luncha i stallet men mådde apa så jag fick hjälp med det. Men runt middagstid började dom smälla en massa smällare så då gick jag och älskling upp till stallet för att se hur det var med dom. Vi tog in hästarna i samma veva. Dom verkade inte bry sig speciellt mycket vilket var oerhört skönt. Man vet ju aldrig liksom. Det har ju kommit två nya hästar till stallet. Ninja och Tindra heter dom. Supersöta ungston. Känner dessutom ägarna vilket är jätte roligt. Nu är det verkligen full rulle i stallet. Massor med folk var det idag.

 

När jag och älskling gick hem smet vi in på ica och köpte mat. Vi åt *dam dam dam..* TACOS!!!! Det åt vi i fredags också, och kommer äta imorgon tror jag. Haha, märks det som sagt att vi gillar tacos? Så jävla gott ju. Sen gick vi upp till stallet igen för att kvällsfodra hästisarna. Mysigt. Nu snart ska jag sova för jag har en massa att fixa imorgon. Måste ner på stan och köpa champagne, alltid ute i sista sekunden haha. Sen ska vi kika lite kläder om det är öppet och inte allt för mycket folk. Sen har jag stallet att fixa, duscha, sminka mig och sen ska vi bort på kvällen. Men jag tror att det blir en bra dag. Så vi får se om det har blir det sista inlägget för detta år. Jag kommer som sagt ha fullt upp imorgon så jag kanske inte hinner skriva. Eller så slinker jag in med ett litet inlägg när jag sitter på toa. Haha. 

 

Bild på mig nyss när jag hade ansiktsmask. Har pysslat om mig dom har dagarna riktigt ordentligt.
Blekt tänderna har jag gjort också. 


RSS 2.0