MOLLY TESTAR: Skin roller från Swiss Clinic

Jag har så otroligt länge haft komplex över min hy. Jag har aldrig riktigt haft problem med just finnar och/eller acne. Det är mer stora porer (då menar jag verkligen stora! Kolla bara bilderna här under) som jag har problem med samt pormaskar. Och jag är ju såklart en av dom som inte kan låta bli att klämma. Ajjabajja, jag vet att det är fy skäms att klämma. Men jag kan liksom inte riktigt låta dom där utstickande grejerna va, jag bara måste klämma lite. 

Så här såg min hy ut innan jag började med behandlingen, alltså 2/5.


Som ni ser har jag enormt stora porer vilket jag haft mer eller mindre i hela mitt liv. Och förutom att jag tycker att det är fruktansvärt fult och äckligt (på mig själv alltså, på andra bryr jag mig verkligen inte!) så är det ett helvete att använda smink. 

Hur som helst så har jag länge velat testa en behandling på salong som görs med små små micronålar. Men det har liksom aldrig riktigt blivit av. Sen såg jag den här videon på Helen Torsgårdens youtubekanal och tänkte direkt att DEN DÄR SKA JAG HA! Så jag klickade faktiskt hem en egen som kom till mig igår. Och jag har redan hunnit använda den två gånger. 

Det finns olika storlekar för olika ändamål och resultat. Jag valde 0,5 mm. 

 
Om ca 10-12 veckor kommer jag göra en uppföljningsvideo om hur mitt ansikte ser ut. Om det har blivit något resultat eller om det inte funkade alls. Jag är så himla spänd på att se om produkten kan hjälpa mig. Jag har liksom provat typ allt, nästan. Och ingenting har fungerat. Dyra krämer har varit bortkastade pengar.

Varning för äckliga bilder, men efter behandlingen så förvandlas ansiktet till en jordgubbe.
IN OCH KIKA PÅ MIN VIDEO HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!

 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur har du råd utan inkomst? Jag fattar inte vem det är som skämmer bort dig sådär. Mår du verkligen BRA av det? (tydligen inte eftersom du alltid gnäller över ditt mående) menar inget illa utan undrar bara om det är så här du VILL ha det hela livet?

Svar: Vad får du ut av att veta vad jag lägger mina pengar på? Vem har sagt att någon skämmer bort mig? Har du någon källa på att det är så? Det skulle nämligen vara väldigt intressant att veta då jag själv inte vet vart du har fått den informationen ifrån.
Men jodå, jag mår bra av att ytterst sällan köpa grejer till mig själv. Sen är det ju väldigt individuellt vad man väljer att lägga sina pengar på. Vissa köper kläder, andra köper andra saker. Oavsett vad så köper man ju något för att man antagligen vill ha det. Ellerhur?

Sen har ju inte mitt psykiska mående något direkt kopplat till vad jag lägger mina pengar på :)

Och på din fråga om jag vill ha det så som det är nu, hela livet? Alltså, det är en svår fråga. Livet förändras hela tiden och det gör även jag. Men jag har mina mål och delmål som gör att jag utvecklas :)
mooollys.blogg.se

2016-05-03 @ 14:33:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0